eSumIT On/Off-boarding system

IAM system med rollbaserad behörighetshantering och inventariemodul

Boka gratis demo av eSumIT

eSumIT On/Off-
boarding system

IAM system med rollbaserad behörighetshantering och inventeringsmodul

Boka gratis demo av eSumIT

Slider

Datafält

Till varje system kan man lägga till datafält för att få in all information som är relevant. Det kan vara allt ifrån användarnamn, lösenord, telefonabonnemangsnummer, typ av telefon, roll osv. Ett annat exempel är att om det ska beställas en personlig kaffemugg så kan man lägga in ett datafält där man får fylla i vilket namn som ska tryckas på muggen. Denna möjlighet gör att man kan anpassa systemregistret helt efter de önskemål som finns i verksamheten för att få med all nödvändig information. 

När man gör ett nytt datafält väljer man en rubrik och sedan fyller man i uppgifterna i bilden nedan, det finns tre typer av datafält att välja bland.

  1. Fritext - här får man ett tomt fält att skriva in text i.
  2. Alternativ - här kan man göra ja- och nej-knappar eller kanske olika roller typ Administratör och Användare.
  3. Lösenord - i detta fall får användaren ett lösenord i välkomstmailet med en länk där de använder lösenordet och sedan själv får välja ett lösenord. Dessa lösenord sparas inte utan används en gång och försvinner sedan ur systemet.

Man väljer om det är ett fält som obligatoriskt ska fyllas i och när det ska användas, vid beställningen av systemet, när registrering av användare i systemet sker eller vid avregistreringen av användare. Sista alternativet är om datafältet ska visas i det välkomstmail användaren får.